Tűzifa,tüzifa, tuzifa, tüzelő, fa, fatelep, szén, tuzelo, tuzeloanyag, tüzelőanyag, tuzelö, tüze fatelep, kaloda, akác, akac, tüzifa, tuzifa, tüzelő, fa, fatelep, Tüzifa akció! tüzifa, akác tüzifa, tüzifa eladó, tűzifa, tűzifa eladó, hasított, tuzifa, száraz tüzifa, tüzifa értékesítés, kalodás tüzifa, tüzifa m3, tüzifa hasító, akciós tüzifa, olcsó tüzifa, tüzifa ár:,Tüzifa akció!tüzifa,akác tüzifa,tüzifa eladó,tűzifa,tűzifa eladó,hasított,tuzifa,száraz tüzifa,tüzifa értékesítés,kalodás tüzifa,tüzifa m3,tüzifa hasító,akciós tüzifa,olcsó tüzifa,tüzifa ár:, tüzifa, tuzifa, tüzelő, fa, fatelep, tuzifa.eu, szén, tuzelo, tuzeloanyag, tüzelőanyag, tuzelö, tüze fatelep, tuzifa.eu, szén, tuzelo, tuzeloanyag, tüzelőanyag, tuzelö, tüzelö:,

Tüzifa,  tuzifa, tűzifa

 

Amennyiben nem tudja települése melyik körzetbe esik, kérjük érdeklődjön telefonon : 06-20-543-33-66 vagy 06-70-247-5555

 

Telephelyek a lakosság személyes kiszolgálására : Tahitótfalu, Szigetszentmiklós, Pomáz, Érd, Tárnok, Velence, Szalkszentmárton, Tass, Cegléd, Dunakeszi, Izsák, Solt, Székesfehérvár,

A telephelyeken a tűzifa értékesítés nem minden esetben köbméterben, hanem súlyra történik. A súly értékét a telephelyi forgalom, a fa típusa és feldolgozottsága diktálja (2.200-3.300/q). Telephelyen való kiszolgálásra időpont-egyeztetés szükséges !

 

 

ˇ Piros és sárgán jelzett területekre a minimális megrendelés 1.Űm3. vagy 0,5.Em3. A szállítás az év minden napján. Fizetés átvételkor kézpénzben. Vagy előreutalással.

 

ˇ Zöld  területekre a minimális megrendelés 8.Űm3. vagy 4.Em3. A megrendelt mennyiség  értékéből 50.000 Ft. összeget  szállítás előtt befizetésre kell kerülnie a területi képviselő számláján. Amennyiben a megrendelt mennyiséget nem veszi át az ügyfél a befizetett összeg nem térül vissza. Az összeg a fa feldolgozására, a megrendelés ügyintézésére, a szállítás kivitelezésére vonatkozik.

 

ˇ Világoskék  területekre a minimális megrendelés 8.Űm3. vagy 4.Em3. Mennyiségi kedvezmények a területre nem érvényesek. A megrendelt mennyiség  értékéből 50.000 Ft. összeget  szállítás előtt befizetésre kell kerülnie a területi képviselő számláján. Amennyiben a megrendelt mennyiséget nem veszi át az ügyfél a befizetett összeg nem térül vissza. Az összeg a a fa feldolgozására, a megrendelés ügyintézésére, a szállítás kivitelezésére vonatkozik.

 

ˇ Türkizkék területekre a minimális megrendelés 10.Űm3. vagy 5.Em3. Mennyiségi kedvezmények a területre nem érvényesek. A szállítás Február 01 és Szeptember 01 között. A megrendelt mennyiség  értékéből 50.000 Ft. összeget  szállítás előtt befizetésre kell kerülnie a területi képviselő számláján. Amennyiben a megrendelt mennyiséget nem veszi át az ügyfél a befizetett összeg nem térül vissza. Az összeg a a fa feldolgozására, a megrendelés ügyintézésére, a szállítás kivitelezésére vonatkozik.

 

ˇ Sötétkék  területekre a minimális megrendelés 10.Űm3. vagy 5.Em3. Mennyiségi kedvezmények a területre nem érvényesek. A szállítás Február 01 és Szeptember 01 között. A megrendelt mennyiség  értékéből 50.000 Ft. összeget  szállítás előtt befizetésre kell kerülnie a területi képviselő számláján. Amennyiben a megrendelt mennyiséget nem veszi át az ügyfél a befizetett összeg nem térül vissza. Az összeg a a fa feldolgozására, a megrendelés ügyintézésére, a szállítás kivitelezésére vonatkozik.

 

 

 

 

Tűzifa,tüzifa, tuzifa, tüzelő, fa, fatelep, szén, tuzelo, tuzeloanyag, tüzelőanyag, tuzelö, tüze fatelep, kaloda, akác, akac, tüzifa, tuzifa, tüzelő, fa, fatelep, Tüzifa akció! tüzifa, akác tüzifa, tüzifa eladó, tűzifa, tűzifa eladó, hasított, tuzifa, száraz tüzifa, tüzifa értékesítés, kalodás tüzifa, tüzifa m3, tüzifa hasító, akciós tüzifa, olcsó tüzifa, tüzifa ár:,Tüzifa akció! tüzifa, akác tüzifa, tüzifa eladó, tűzifa eladó, tűzifa eladás, hasított, tuzifa, száraz tüzifa, tüzifa értékesítés, kalodás tüzifa, tüzifa m3, tüzifa hasító, akciós tüzifa, olcsó tüzifa, tüzifa ár:, tüzifa, tuzifa, tüzelő, fa, fatelep, tuzifa.eu, szén, tuzelo, tuzeloanyag, tüzelőanyag, tuzelö, tüze fatelep, tuzifa.eu, szén, tuzelo, tuzeloanyag, tüzelőanyag, tuzelö, tüzelö,