Általános Vásárlási Feltételek (ÁVF.):

 

Szerződés mely létrejött a tűzifát szállító vállalkozók és a tűzifát megrendelők között. 

A szerződés véglegesítéséhez töltse ki a megrendelő lapot, nyomja meg a „Küldés” gombot. A „Continue” gombbal befejezheti a megrendelés továbbítását. Sikeres megrendelés esetében az adatai megjelennek a képernyőn majd a www.tuzifa.eu nyitóoldalára vált.

 

Telefonszámaink a megrendelés leadásához, nyomon követéséhez:

Mobil/Viber : +36702475555  Mobil : +36205937130 +36205552291

 

(Kérjük ne a szállító telefonszámát, mentsék el a későbbi ügyintézéshez, megrendeléshez)

 

Ön felkeresi a honlapot, ami segít önnek a tűzifa köbmétereinek ellenőrzésében, valamint súly és köbméterek átszámításában. Amennyiben a honlapon feltüntetett árak, információk megfelelnek az ön igényeinek vállalkozókkal, és e szerződés alapján, szállítatják ki a választott tételt, mennyiséget. Ön kiválassza, megrendeli a megfelelő mennyiséget, fatípust, szolgáltatást, így  GARANTÁLT MENNYISÉGGEL és MINŐSÉGGEL vásárolhatja meg a téli tűzifa készletét.

Pontok :

1.Internetes-Online Megrendelés

2. Telefonos Megrendelés

3. Megrendelés

4. Fatípusok egységárban

5. Köbméterek ellenőrzése

6. Mérési ellenőrzés

7. Felpakolva

8. Leszórva

9. Szállítás

10. Fizetés

11. Adatvédelem, Illegális tűzifa kereskedőknek, valamint a nem tudatos megrendelőknek

 

Panasz bejelentése: help@tuzifa.eu

 

1. Internetes-Online Megrendelés:

 

/a.  A megrendelést, a megrendelőlap kitöltésével az ÁVF. letöltésével, elolvasásával, elfogadásával tudjuk feldolgozni. További kezelési költség ebben az esetben nem terheli a vásárlót.

 

/b. Viber alkalmazás által lévő kapcsolatban, írásban vagy hang kommunikációval. További kezelési költség ebben az esetben nem terheli a vásárlót.

Viber  letöltése számítógépre, okos telefonokra, tabletekre innen  Használata : letöltés, telepítés és aktiválás után  vegye fel a kapcsolatok közé +36702475555-es telefonszámot és már is díjmentesen hívhat illetve küldhet üzenetet és kezelési költség nélkül rendelheti meg a tűzifát.  Továbbá minden viber kapcsolattal rendelkező érdeklődő, leendő és már meglévő ügyfelek további kedvezményekben részesülnek melyekről már most érdeklődhet viber alkalmazásán keresztül..

 

 

 

2. Telefonos Megrendelés:

 

/a.  A telefonbeszélgetéseket bizonyos helyzetekben rögzítjük és az ÁVF.11./a. pontja alapján felhasználjuk.

 

/b.  Ismeretlen, rejtet számról való érdeklődést, nem álmódunkban informálni.

 

/c.  Új megrendelőknek a telefonos megrendelés esetében kizárólag a honlapon, található információk alapján tudjuk rögzíteni megrendelését, adat illetve szállítási időegyeztetéssel. Nem áll módjában a telefonos ügyintézőnek bővebb információt nyújtania kérésre. Erre az alkalmas időben, erre a célra lévő személyt keresse, vagy kérje a szaktanácsadó visszahívását. Amennyiben telefonon adta le rendelését, úgy  1.000Ft/m3. kezelési díjat számolunk fel, mely összeget a tűzifa átvételekor kell kiegyenlíteni. A telefonon leadott rendelés esetében az ügyintéző rögzíti a telefon beszélgetést, valamint felhívja a figyelmet a többlet költségekre ami ezzel jár.

 

 

 

3. Megrendelés:

 

/a.  Minimális rendelési mennyiség: 0,5 köbméter

 

/b.  Kizárólag 18. Életévet betöltött felelősségtudatában lévő személy adhat le.

 

 

 

4. Fatípusok egységárban:

 

/a.  10.000 Ft.-tól vásárolhatóak meg a feltüntetett köbméterek, mennyiség, minőség, és kényelmi szolgáltatási igényeket figyelembe véve az ár 31.000 Ft.-ig terjed köbméterenként.

 

/b. „Minőségi tűzifa” Válogatott 25-33cm. hosszúságra fűrészelt, akár egyedi igény szerint hasított: Az akác az 100%-os akác. Száraz azonnal felhasználható (7-15% nedvességtartalommal). A tölgy, bükk, gyertyán, azonnal felhasználható (10-20%-os nedvesség tartalommal)

Akác: Kép1, Kép2, Tölgy : Kép1, Kép2, Bükk : Kép1, Kép2, Gyertyán : Kép1, Kép2 Vegyes : Kép1, Kép2

 

/c. „Tűzifa” nem válogatott 20-33cm. hosszúságra fűrészelt, hasított és nem hasított: Az akác az 100%-os akác. (10-30% nedvességtartalommal). A tölgy, bükk, gyertyán, kőris, éger (10-45%-os nedvesség tartalommal)

Kép1, Kép2, Kép3, Kép4, Kép5

 

 

 

5. Köbméterek ellenőrzése:

 

/a.   Kérjük vegyék figyelembe, hogy az Űr köbméter megnevezésű egység oktató, marketing, illetve viszonyítói okok véget van feltüntetve. Az Űr köbméter mértékegységet, az ügyfél pénztárcabaráti okokból és a pontos, kényelmes elszámolás végett nem támogatjuk, de a 1/b. pontban leírt méretellenőrzés alapján kiszállítjuk. Lehetőség szerint válassza a könnyebben ellenőrizhető Erdész megnevezésű köbmétert.

/b.  Űrköbméter (Üm3.) = Az 1x1x1m ömlesztett fa felpakolt pontos mérete, egymás mellé sorakoztatva 4m hosszan 0,45-0,56m magasan 1 sorban

Kép 1 ; Kép 2

 

/c.  Erdész megnevezésű köbméter (Em3.) = Az 1x1x1,7m ömlesztett fa felpakolt pontos mérete, egymás mellé sorakoztatva 4m hosszan 0,95-1,05m magasan 1 sorban

Kép 1 ; Kép 2

 

/d.  Erdészeti megnevezésű köbméter (Em3.) = Az 1x1x1,7m fa felpakolt pontos mérete, egymás mellé sorakoztatva 1m hosszan 1,65-1,75m magasan 1 sorban.

Kép 1

 

/e.  Amennyiben még nem vásárolt a honlapon feltüntetett árakkal, és a szállítás a vásárló részéről meghiúsul, úgy a területi képviselő (vállalkozó) az ÁVF.11 pontja alapján járulhat el.

 

 

 

6. Mérési ellenőrzés:

 

/a. A szállítás ömlesztve történik, de a méretellenőrzést csak is felpakolt állapotban lehet elvégezni. Erről az árak mellet, részletes pontos képillusztráció található a félreértés elkerülése végett!

 

/b. A szállító autót körbemérni, valamint ránézésre a mennyiséget megállapítani és az alapján a még fel nem pakolt mennyiségről ítélkezni nem szabályos, nem lehet és nem ellenőrizhető! Az ilyen fajta reklamációt csak is a megrendelt fa felpakolása utáni méretellenőrzéssel tudunk elfogadni, orvosolni. A felpakolt köbméterek számai alsó illetve felső mérés tűréshatárral vannak meghatározva a pontos kiszámolás végett.

 

/c.  A pontos méretek az ÁVF. 5 pontjaiban olvashatók, láthatók

 

 

 

7. Felpakolva:

 

Szolgáltatás, mely magába foglalja a szállítási költséget, a behordást a tárolási helységig, és a felpakolást, méretre való igazítást a tárolási helyen, legyen szó emelet, padlás, pince, tetőtér, garázs.  Maximális távolság a gépjárműtől 100-120 lépés (100m.) . Ennél hosszabb táv  + 2.000 Ft./óra a szállító jármű érkezésétől számolva.

Akác: Kép1,  Tölgy : Kép1,  Bükk : Kép1, Gyertyán : Kép1,  Vegyes : Kép1,

 

 

 

8. Leszórva:

 

Szolgáltatás, mely magába foglalja a szállítási költséget, a kocsi mellé való leszórást. Amennyiben a szállító járművön több mennyiség található, mint a megrendelt tétel, úgy segéd eszközökkel mérik ki a megrendelt mennyiséget. Ha a megrendelt, leszórt mennyiséget nem tartja megfelelő megrendelt mennyiségnek, úgy a szolgáltató a ÁVF.6/b és az ÁVF.10/b pontja alapján jár el. Esetleges mennyiségbeli vagy minőségbeli problémával kapcsolatban a honlap üzemeltetői csak addig tudnak eljárni míg a szállítójármű a szállítási címen van. A már ellenőrzött, átvett, aláírt szállítási mennyiség kifizetésre kerül és a Vállalkozó már a szállítási címet, elhagyta, a honlap üzemeltetői reklamációt nem fogadnak el, ehhez keresse a szállító vállalkozóját. Javasoljuk a pontos ellenőrzéshez a felpakolt szolgáltatást és árakat válasszák.

Akác: Kép, Tölgy : Kép, Bükk : Kép, Gyertyán :  Kép Vegyes :  Kép

 

 

 

9. Szállítás :

 

/a.  A szállítás a megrendelés beérkezésétől számított 10 munkanapon belül biztosítsuk. A pontos szállítási napot érkezés előtt 1-3 nappal egyeztetjük. A megbeszélt napon, napokban a szállítást minden esetben lebonyolítatjuk. Nem kell emiatt egész napot erre szentelni, otthon tartózkodni, szabadság teljes idejét erre fordítani, mert az érkezésről időben min. 1 órával az érkezés előtt értesítetjük.

 

/b.  A szállítási hétköznap 10:00-13:00 13:00-22:00 között történik. Bizonyos esetekben kérhető korábbi illetve későbbi időpont is. A forgalom és egyéb technikai vagy környezeti okok véget a szállítási idő néha meghosszabbodhat, valamint új időpontra módosulhat. Az ilyen esetben módosított új időpont 1, de legkésőbb 5 munkanapon belül kerül kiszállításra.

 

/c. Piros és sárgán jelzett területekre a minimális megrendelés 1.Űm3. vagy 0,5.Em3. A szállítás az év minden napján. Fizetés átvételkor kézpénzben. Vagy előreutalással.

 

/d. Zöld  területekre a minimális megrendelés 8.Űm3. vagy 4.Em3. A megrendelt mennyiség  értékéből 50.000 Ft. összeget  szállítás előtt befizetésre kell kerülnie a területi képviselő számláján. Amennyiben a megrendelt mennyiséget nem veszi át az ügyfél a befizetett összeg nem térül vissza. Az összeg a fa feldolgozására, a megrendelés ügyintézésére, a szállítás kivitelezésére vonatkozik.

 

/e. Világoskék  területekre a minimális megrendelés 8.Űm3. vagy 4.Em3. Mennyiségi kedvezmények a területre nem érvényesek. A megrendelt mennyiség  értékéből 50.000 Ft. összeget  szállítás előtt befizetésre kell kerülnie a területi képviselő számláján. Amennyiben a megrendelt mennyiséget nem veszi át az ügyfél a befizetett összeg nem térül vissza. Az összeg a a fa feldolgozására, a megrendelés ügyintézésére, a szállítás kivitelezésére vonatkozik.

 

/f. Türkizkék területekre a minimális megrendelés 10.Űm3. vagy 5.Em3. Mennyiségi kedvezmények a területre nem érvényesek. A szállítás Február 01 és Szeptember 01 között. A megrendelt mennyiség  értékéből 50.000 Ft. összeget  szállítás előtt befizetésre kell kerülnie a területi képviselő számláján. Amennyiben a megrendelt mennyiséget nem veszi át az ügyfél a befizetett összeg nem térül vissza. Az összeg a a fa feldolgozására, a megrendelés ügyintézésére, a szállítás kivitelezésére vonatkozik.

 

/g. Sötétkék  területekre a minimális megrendelés 10.Űm3. vagy 5.Em3. Mennyiségi kedvezmények a területre nem érvényesek. A szállítás Február 01 és Szeptember 01 között. A megrendelt mennyiség  értékéből 50.000 Ft. összeget  szállítás előtt befizetésre kell kerülnie a területi képviselő számláján. Amennyiben a megrendelt mennyiséget nem veszi át az ügyfél a befizetett összeg nem térül vissza. Az összeg a a fa feldolgozására, a megrendelés ügyintézésére, a szállítás kivitelezésére vonatkozik.

 

/h. Amennyiben még nem vásárolt a honlapon feltüntetett árakkal, és a szállítás a vásárló részéről meghiúsul, úgy a területi képviselő (vállalkozó) az ÁVF.11 pontja alapján járulhat el.

 

 

 

10. Fizetés:

 

/a. A szolgáltatás kivitelezését követően, a lepakolt mennyiség ellenőrzése után történik. A fát pontosan felpakolt állapotban lehet ellenőrizni. Abban az esetben, ha kevesebb mennyiség érkezik annyival kevesebbet, kell az adott köbméterért fizetni, viszont ha több érkezik a vállalkozó, nem kötelezheti a megvásárlásra de, nem is fogja a többletet ott hagyni.

 

/b. Amennyiben leszórt köbmétert rendelt és nincsen megelégedve ránézésre a köbméter mennyiségével, úgy a vállalkozó a leszórt helyen, a kocsi mellé (nem behordva) felpakolja az ellenőrzés pontos elvégzése végett, a vásárolt mennyiséget. Ebben az esetben nem az akciós árat számolják el a fizetéskor, hanem a mindenkori 1 köbméter értéket mennyiségi kedvezmények nélkül. Abban az esetben, ha így sem veszi át kötbérmegfizetésre, kötelezzük az AVF.11 pontja alapján. Amennyiben a megrendelt mennyiség nem érkezett meg a vásárlási jogtól elállhat, vagy a megérkezett mennyiséget az akciós áron megvásárolhatja.

 

/c. Átutalás, Számlabefizetés. Azokra a területekre ahova a szállítás csak előleg befizetésével kivitelezhető úgy a megrendelést követően E-mailban küldjük az átutaláshoz szükséges adatokat. Lehetőség van előre kifizetni a megrendelt mennyiséget melyet online megrendelés esetében tudunk csak feldolgozni. A szállítás csak akkor történik a megbeszélt napon ha addig megérkezett a vásárolt tétel értéke a számlaszámra. Az esetleges kevesebb szállítási mennyiség az ÁVF.10/a pontjára tekintettel, visszafizetésre vagy mennyiségi pótlásra kötelezi a vállalkozót 30 napon belül.

 

/d. Akciós száraz tűzifa bértárolás: Amennyiben nincsen helye betárolni a teljes téli tűzifa készletét, lehetőséget nyújtunk a száraz tűzifa használatára. Nem kell mást tenni, mint számlaszámra átutalni az akciós tűzifa árát, amit egyedi kalkuláció alapján kap meg. Ebben az esetben a megrendel mennyiséget, külön eltároljuk és szárítjuk, hogy a felhasználási időben 8-15% közötti nedvességtartalommal rendelkezzen, Így azonnal felhasználhatóvá válik szállítás után. A szolgáltatás igénybe vétele min.3 max.12 hónap. Az átutalás és az első szállítás közötti időpont 90.nap (ennyi idő kell a szárításra)

 

 

 

11. Illegális tűzifa kereskedőknek, valamint a nem tudatos megrendelőknek:

 

/a. Kérjük, hogy alaposan olvassa el az alábbi útmutatót, amelynek célja, hogy adataidat bizalmasan, a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (adatvédelmi törvény) előírásainak megfelelően kezeljük.

Ön a Weboldalt ingyenesen, személyes adatai megadása nélkül látogathatja. A weboldalon vásárlásra csak a pontos adatok megadását követően van lehetőség. A megadott információk tartalmát minden esetben Ön határozza meg, ezek tartalmáért Ön felel, az adatokat biztonságosan, zárt rendszerben kezeljük. A www.tűzifa.eu ezen adatok valóságtartalmáért minden felelősséget kizár. Vásárlás során Önt arra kérjük, hogy olyan adatokat adjon meg, amelyek személyes adatoknak minősülnek, ezek megadása a rendelés véglegesítéséhez kötelező, a megadott adatokat bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük..

/b. A megrendelőlap kitöltésével hozzá járul, hogy adatait bizonyos szervekhez továbbítsuk, az esetleges illegális tűzifa vásárlás-értékesítés elkerülése és leleplezése végett. A bizonyítási eljárásban szükséges információk lehetnek : számítógép azonosító, hálózat azonosító, email, e-mail küldő helység, telefonszám, cím, gps.- koordináta, fénykép és egyéb azonosításra alkalmas adatok. Ezen adatok a későbbi ügyintézés és bizonyítási eljárásban egyéb szervekhez továbbítsa. Ezek lehetnek: média közösségi oldalak, hatósági szervek, adóhatóság, behajtási csoport. Mind ez érvényes a telefonon leadott megrendelésekre, érdeklődésekre és telefonos beszélgetésekre is !

/d. Az Általános Vásárlási Feltételek el nem olvasása nem mentség a felelősség kibúvására. Minden leadott rendelést, minden beérkező telefonálót, felelősségtudatában lévő személyekként kezeljük.

/e. A nem ellenőrizhető adatokkal leadott rendelést-érdeklődést nem álmódunkban teljesíteni, informálni.

/f. A www.tuzifa.eu üzemeltetői sem, anyagi sem erkölcsi felelősséget nem vállal a nem tudatos vásárló által leadott rendelésre. Így akár a vállalkozó felé, amennyiben a vállalkozó úgy dönt, kötbér kötelezettséget von maga után, mely maximális értéke 100.000 Ft.  Nem tudatos vásárló alatt azt értjük, aki nem olvasta el a vásárlási feltételeket, majd más szolgáltató által, egyéb, illetve saját elképzelései alapján szeretné a tűzifát megvásárolni, lemérni, átvenni, nem átvenni. A kötbér összegét későbbiekben a feldolgozott adatokat figyelembe véve számlázza ki a vállalkozó 30 napon belül vagy a helyszínen. A feldolgozott adatok:  szállítási költség , üzemanyag fogyasztás, segédmunkás bére, haszon kiesés

/g. A már ellenőrzött, átvett, vevő által aláírt szállítási mennyiség kifizetésre kerül és a Vállalkozó már a szállítási címet, elhagyta, a www.tuzifa.eu üzemeltetői reklamációt nem fogadunak el. Panaszával csak addig tudunk foglalkozni, míg a vállalkozó a helyszínen tartózkodik. Ezért kérjük az átvételi elismervényt, akkor írja csak alá, ha a rendelt mennyiséget leellenőrizte.

/h. A feltüntetett árak bruttó árak!  Minden esetben adnak a vállalkozók bizonylatot a kiszállított mennyiségről! Kérjük a pontos számlakiállítás véget a megrendeléskor a pontos adatokat megadni, szíveskedjenek, amennyiben elszámolni vagy jóvá íratni szeretnék a későbbi ügyintézés, várás elkerülése végett.

/e. Egyéb rejtett költség, vagy kezelési költség nem merül fel a www.tuzifa.eu oldalon talált árakra. A megrendelt termékek, az éppen a rendelés leadásakor aktuális kedvezményes áron kerül későbbiekben kiszállításra. Mind ez érvényes akkor is, ha a szállítás napján a kedvezményes termék ára változott. Amennyiben a változott áron szeretné megrendelni úgy új szállítási időpontot, kell igényelni. Ezt a módosítást csak a már rendelt ügyfelek tehetik meg. Az első rendelés esetében az ár különbözetének 50% érvényesíthető. Példaképen: rendelés 29.000Ft módosított ár 26.000Ft. így 27.500Ft. amiért a megrendelt mennyiséget a rendelés leadásakor kapott időpontban átveheti a 29.000Ft.helyett. A módosításról a tájékoztatást a www.tűzifa.eu oldalon talál, melyről a szállítást megelőző napon kérhet. A szállító a szállítási napon, így a módosított árral számol el. A szállító nem jelzi, illetve a szállítási napon észrevett módosítás nem befolyásolja a rendeléskor rögzített elszámolást. Amennyiben módosult az ár és nem veszi át a megrendelt áron úgy az ÁVF.11/f. pontja alapján járhat el a vállalkozó.

 

 

Panasz bejelentése: help@tuzifa.eu

 

www.tuzifa.eu – vásárlói szerződés

 

 

 Módosítva : 2016.Január.11.

 

 

   

 

Tűzifa,tüzifa, tuzifa, tüzelő, fa, fatelep, szén, tuzelo, tuzeloanyag, tüzelőanyag, tuzelö, tüze fatelep, kaloda, akác, akac, tüzifa, tuzifa, tüzelő, fa, fatelep, Tüzifa akció! tüzifa, akác tüzifa, tüzifa eladó, tűzifa, tűzifa eladó, hasított, tuzifa, száraz tüzifa, tüzifa értékesítés, kalodás tüzifa, tüzifa m3, tüzifa hasító, akciós tüzifa, olcsó tüzifa, tüzifa ár:,Tüzifa akció! tüzifa, akác tüzifa, tüzifa eladó, tűzifa eladó, tűzifa eladás, hasított, tuzifa, száraz tüzifa, tüzifa értékesítés, kalodás tüzifa, tüzifa m3, tüzifa hasító, akciós tüzifa, olcsó tüzifa, tüzifa ár:, tüzifa, tuzifa, tüzelő, fa, fatelep, tuzifa.eu, szén, tuzelo, tuzeloanyag, tüzelőanyag, tuzelö, tüze fatelep, tuzifa.eu, szén, tuzelo, tuzeloanyag, tüzelőanyag, tuzelö, tüzelö,